Araba İle Seyahat Edenler Yanıda Bebek ve Çocukları Varsa Bu Ürünleri Mutlaka İncelemesi Tavsiye Edilir

bebek ile araba yolculuğu

Araba ile seyehat ederken veya günlük araç kullanırken yanınızda bebeğiniz var ise sizler için işinizi kolaylaştıracak pratik ürünleri derleyip siz bebek sahipleri için harika bir makale hazırladık.

Araç ile yolculuk yapmak kimi zaman keyifli kimi zaman ise çekilmez olabiliyor. Birde yanınızda küçük misafiriniz varsa yolda neye ihtiyacınız olacağı belli olmaz bu nedenle küçük yolcuların seyahat konforu çok önemli bir halle gelmektedir. Bebek ile yolculuk yaparken sürüç güvenliğide kat ve kat önemli bir hale gelmektedir. Bunları göze alarak hazırlıklı olmanızda büyük fayda var. Bebek İle yolculuk yapanlar bu ürünleri mutlaka incelemeli.

 

1-) Bebek Dikiz Aynası İle Gözünüz Hep Yolda Olsun

bebek dikiz aynası

Bebek dikiz aynaları ile arkanızı dönmeden bebeğinizi kontrol edebilirisiniz. Güvenli bir sürüş sağlar ve içiniz rahat yolculuk yapabilirsiniz. Bebekli bayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

2-) Yan Cama Vantuzlu Oto Güneşlik İle Çocuklarınız Yazın Rahat Bir Yolculuk Yapsın

Arka koltukların yan camlarından gelen güneş yazın bir çok yetişkini bile rahatsız eden bir durumdur. Bu güneş hem aracın içini ısıtıyor ve klima açmanıza neden olarak yakıt maliyetinizi arttırdığı gibi arka koltuktaki yolcularında rahatsız olmasına neden oluyor. Kolayca takılan ve sökülebilen ve bu ürün tüm araçlara uyum sağlamaktadır.

Satın Almak İsteyenler   Satın Alabilir.

 

3-) Oto Tablet Tutucu İle Arka Koltuklar Daha Keyifli ve Eğlenceli

oto tablet tutucu

Oto tablet tutucu ile arka koltuklar daha keyifli ve eğlenceli olmaya başlayacak. Çocuklarınız yolculuk esnasında arka koltukta çizgi film izleyebilir veya tableti ile oyun oynarken yolculuğun nasıl bittiğini anlamayacaktır. Sizde bu esnadan rahat ve güvenli bir sürüş elde edebilirsiniz.

Satın Almak İsteyenler   Satın Alabilir.

 

4-) Lüks Koltuk Arkası Organizer İle Arka Koltuklar Daha Düzenli ve İşlevsel Olacak

koltuk arkası organizer

Arka koltuklarda en çok ihtiyaç duyulan şeylerin başında telefonunuzu, pet şişe suyu, peçete, gözlük, biberon vb. ürünleri depolayacak yerlerin olmamasıdır. Koltuk arkası lüks organizer modeli ile bu dertten kurtulmanız mümkün. Yolculuk esnasında bir çok ürünü bu organizerdeki gözlere yerleştirirek kolayca kullanmanız sağlacaktır. Tüm araçlara uyumludur üstten ve alttan bağlantı yapılarak sabit kalması sağlanır.

Satın Almak İsteyenler   Satın Alabilir.

 

4-) Koltuk Arkasına Takılan Yemek ve Bardaklık Masası

Yolculuk bazen uzun sürebiir şehirleri arası yolcuklar her zaman vakit alan yolculuklardır. Uzun yolculuklarda çocuklarınız yolda bir şeyler atıştırma isteyebilir bu gibi durumlarda arka koltukta bir masa çok işe yarayacaktır. Tam da bu noktada sizler için süper bir çözüm koltuk arkası masa harika olacaktır. Kolay montaj yapılır her araca uyum sağlar. Kullanılmadığı durumlarda kapatılabilir bu ürün en pratik koltuk arkası masadır.

Satın Almak İsteyenler   Satın Alabilir.

 

5-) Koltuk Arkası Şeffaf Koruyucu İle Koltuklarınız Artık Daha Temiz

Koltuk Arkası Şeffaf Koruyucu

Koltuk arkası şeffaf koruyucu ile artık koltuk arkalarında ayak izlerine son. Küçük çocuklarınızın ayakları yere uzanmadığı için ister istemiz koltuk arkalarına değmektedir ve buralarda ayak izleri oluşur. Bu kısımları temizlemekte de hiçte kolay değildir. Koltuk arkası koruyucu ile yolculuk boyunca çocuklarınız ayaklarını koltuğa uzatabilir ve kirlenmesini engelleyebilirsiniz. Şeffaf koruyucuyu ıslak mendille silerek kolayca temizleyebilirsiniz.

Satın Almak İsteyenler   Satın Alabilir.

 

Daha Fazla Ürün İçin Tüm Kategorileri İnceleyebilirsiniz.

 

 

Etiketler: bebek ile araba yolculuğu, bebek ile araba seyahati, çocuklar ile araba yolculuğu, dikkat arabada bebek var, arabada bebek var,
Kasım 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR