Yeni Araba Alana Ne Hediye Alınır ? Araba Hediyesi Tavsiyeleri !

Yeni Araba Alana Ne Hediye Alınır

Yeni araba alan birine ne hediye alınır? Bu soruyu mutlaka kendinize sormuş olabilirsiniz. Arabalara olan ilginin son yıllarda artması ve artık arabaların bir ihtiyaç haline gelmesi nedeniyle bir çok insan araba almaya yönelmiştir. Bir çok kişi ise eksi araçlarını satarak yeni araçlar almaya başlamıştır. Yakın bir arkadaşınız veya bir dostunuz araç aldığında tıpkı ev almış birine nasıl hediye alınıyorsa araç satın alan biri içinde araba hediyesi almak günümüzde alışkanlık haline gelmiştir.

 

Peki asıl konu ne hediye almalısınız? Arabalar hakkında bilgi sabihi olmayabilirsiniz veya ne hediye alacağınıza karar vermememiş olabilirsiz. Sizler için harika ürün önerileri sunmakta bizim işimiz.

 

 

1-) Araç Telefon Tutucu

araç telefon tutucu

Araç telefon tutucular her zaman en çok ihtiyaç duyulan ve tercih edilen pratik ürünlerin başında gelmektedir. Hem hemen herkes artık akıllı telefon kullandığını düşünürsek. Araba içerisinde telefonu sabit tutucak bir tutucu ihtiyacı mutlaka olacaktır. Özellikle yolcuk yaparken navisayon kullanımı esnasında büyük yarar sağlan bu ürünleri tercih edebilriniz.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

2-) Araba Park Numaratör

park numaratör

Yine basit ve çok işlevsel bir ürün olan araç park numaratör yani telefon numaralığı alabileceğiniz mantıklı ürünlerden biridir. Uygun fiyatlı ve pratik bu ürün hediye sahibinin çokca işine yaracak ve ihtiyaç duyacağı bir üründür.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

3-) Oto Kokusu

oto koku

Herkes arabasının içine bindiğinde hoş bir koku duymak ister. Araç içinde plastik kokusu bir nebzede olsa azaltacak araç içindeki havayı değiştirecek bir oto kokusu güzel bir hediye olacaktır. Bu oto kokularının bir çok çeşidi olmak ile birlikte herkesin beğeneceği farklı farklı kokular tercih edilebilir.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

4-) Boyun Yastığı

deri boyun yastığı

Bir diğer araç hediyesi ise daha çok konfor ve görsellik odaklı çok tercih edilen deri boyun yastıkları ve deri konfor setleri. Bu boyun yastıkları tüm araçlara uyum sağlamakla birlikte en çok satın ürünler arasında yerini almaktadır. Hediye alacağınız kişinin aracının markasına göre tercih edeceğiniz set ile hediye sahibine hoş bir süpriz yapabilirsiniz.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

5-) Anahtarlık

anahtarlık

Yine araç sabinin ihtiyaç duyacağı uygun ama işlevsel ürünlerden bir taneside şüphesiz anahtarlıktır. Özellikle araçı ile aynı marka bir anahtarlı tercih etmeniz durumunda hediye sahibi oldukça mutlu olcak ve hediyenizi beğenecektir.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

Hediye alacağınız araç sahibinin ihtiyaçlarına göre bir çok ürünü hediye olarak alabilirsiniz. Tüm kategorileri inceleyebilirse hediye alacağınız kişiye en uygun olan hediyeyi mutlaka bulacaksınızdır.

Etiketler: Araba hediyesi, yeni araba hediyesi, eşe araba hediyesi,
Aralık 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR