IQ Fx En İyi Ayarlı Park Modülü mü? Amerikan Park Modülü Yasak Mı? Montajı Nasıl Yapılır?

Ayarlı amerikan park modülü

Amerikan Park Modülü son zamanlarda çokça araştırılan ve sorulan bir ürün olması sebebiyle garajmarketim eki olarak sizleri aydınlatmak ve bilgilendirmek için özel bir makale hazırladık sizler için.

 

Amerikan Park Modülü Nedir?

Amerikan park modülü araçların park ampülleri açıkken ön ve yan sinyal ampullerinin sabit şekilde yanmasını sağlayan ara bir modüldür. Sinyal ampülleri sabit yarken, sinyal vermeniz durumunda sinyal ampülü yanıp sönerek sinyal vermenize olanak sağlamaktadır.

 

Ayarsız Amerikan Park Modülü 

Ayarsız Amerikan park modülünden bahsedeceğim. Genel olarak fiyatı uygundur montajı basittir. Aracınızı kolayca uygulayabilirsiniz. Aracın ön sinyal ampüllerin sabit yanmasını sağlar, Devre dışı bırakmak için kablosunu sökmeniz gerekmektedir. 

 

Aç Kapat Amerikan Park Modülü

Ayarsız Amerikan park modülü gibi genel olarak fiyatı uygun montajı kolaydır. Farkı ürünü devre dışı bırakmak istediğiniz zaman üzerindeki açma kapatma düğmesinden kapatılabilir.

 

Ayarlı Amerikan Park Modülü

Ayarlı Amerikan Park Modülü ülkemizde çokça tercih edilen modüldür. Sebebine gelince bu ürünü montaj yaptığınız ön ve yan sinyal ampülleri sabit yanar ve bu ampüllerin ışıkları kısıp açabileceğiniz bir özelliği vardır. Ayrıca ürünü devre dışı bırakmak için kapatma düğmesine basmanız yeterlidir.

 

Amerikan Park Modülü Yasal Mıdır?

Amerikan park modülünü aracınızda kullanabilirsiniz bunun yasal olmama gibi bir durumu yok. Fakat Araç tüvtürk muayenesinde geçmesi için ürünün devre dışı bırakılması gerekmektedir. Ayarlı ve aç kapalı modellerde tek bir düğme ile ürünü devre dışı bırakır ve aracın muayenesini sorunsuzca yaptırabilirsiniz.

Amerikan Park Modülü bağlı araçlarda sinyal ampülleri orjinal renkli cam değilse yani ampül üzerindeki renk boya ise zamanla solma yapar. Bu nedenle Photon marka orjinal renkli sinyal ampülü kullanabilirsiniz.

 

Amerikan Park Modülü Montajı

Amerikan park modülü montajı çok zor bir durum değil eliniz yatkınsa 10 dk içinde yapabileceğiniz bir şeydir. Satın aldığınız ürünlerin içinde montaj şeması bulunmaktadır.

  

En İyi Amerikan Park Modülü Hangisi

Ayarsız Amerikan park modüllerin hepsi yanı kalitededirler aralarında hiç bir fark yoktur. Ama Ayarlı Amerikan Park Modülü seçiminde durum biraz farklıdır. Piyasada en çok tercih edilen IQ Fx Ayarlı Park Modülü bir çok kişi tarafından beğenilmektedir. Bize soracak olursanız bizler Kcx Ayarlı Amerikan Park Modülü ile IQ Fx Ayarlı Ayarlı Park Modülü arasında fark vardır ama çok ciddi bir fark olduğunu düşünmüyoruz ki iki üründe 1 yıl garantilidir. Ama Fx marka olarak piyasada isim yapmış elektrikçiler tarafında daha çok tercih ediliyor.

 

Amerikan Park Modülü Sipariş Vermek İçin Tıklayınız

 

 

 

Etiketler: amerikan park modülü, ayarlı amerikan park modülü, fx amerikan park modülü, ıq amerikan park modülü, amerikan park modülü yasak mı, en iyi amerikan park modülü
Kasım 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR