Tofaş Yenileme ve Modifiye Parçaları 5 Tavsiye

tofaş modifiye

Yıllara meydan okuyan bir araç varsa o da Tofaş serisi araçlardadır. Son yıllarda büyük şehirlerde çokça bu araçları görmesekte Anadolu’nun her yerinde fazlasıyla talep gören ve tutkunları olan bir arabadır. Hatta tofaş’a karşı o kadar çok sevgi var ki onu hayat biçimi olarak sürdürenleri görmek bile mümkün. Tofaş Aksesuar Çeşitleri Oldukça Fazla Olan Bir araç ve sahipleri çok şanslı diyebiliriz.

 

Neden Tofaş?
Tofaş neden bu kadar tutuldu? Neden bu yaştaki araçlara insanlar hala para harcayarak araçlarını yenileyeme devam ediyorlar. Aslında bu sorunun bir kaç cevabı var. Bizde bunların başında uygun fiyatlı bir araç olması, yedek parça ve tuning modifiye parçalarının çok olması ve aracın bir çok ekonomi sınıf araçta olamayan arkadan itişli olması olması tercih nedeni oluyor.

Tofaş araçlar arkadan itişli olması nedeniyle araba tutkunları tercih ediyor neden? Arkadan itişli araçların Drift atmanın kolay ve keyifli olması büyük bir etken. Drift Tuning Modifiye kelimeleri araba tutkunları için keyif veren anlamı büyük terimler.

Şimdi sizlere Tofaş marka bir aracın en temel yenileme işlerimi ve göre hoş gelecek şekilde modifiye edilmesi ile ilgili bir kaç tavsiye vereceğiz. 

 

1-) Tofaş Oto Koltuk Kılıfı Seçimi
Tofaş marka bir araç yılların verdiği yıpranma ile en çok kullanılan yeri olan koltuklarını yenileme isteyecektir. Koltukları süngerleri sağlamsa çok fazla para harcamadan Üniversal koltuk kılıfı tercih edebilir ve aracınıza harika bir hava kata bilirsiniz. Tofaş Koltuk Kılıfı hem de kolay montaj yapılır, hemde Tofaş marka araçlar için %100 uyumludur. Ayrıca tercih size kalmakla birlikte servis kılıfı kullanımı da tofaşcılar arasında oldukça popüler bir üründür. Renk seçimi yine sizin keyfinize kalmıştır ama kırmızı renk bir çok tofaşcının en çok tercih ettiği koltuk kılıfı rengidir.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

2-) Tofaş Oto Paspas Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Tofaş marka araçlara paspas seçerken bir kaç temel var aslında. Öncelikle Tofaş marka araçlara Üniversal Oto Paspas tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında halı paspas modelleri kullanılırken, bu halı paspaslarda Tofaş logolu modeller en çok tercih edilen modellerdir. Tofaş Havuzlu Paspas kış ayları için tercih edilmelidir bunun nedeni aracın zemin döşemesinin ayakkabının altındaki suyun arabanın döşemesine gelmesi engellemektir. Üniversal havuzlu paspaslar aracınıza göre kesim kanallarında kesilerek tam oturması sağlanabilmektedir.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

3-) Tofaş Cam Rüzgarlığı En İyi Marka Hangisi?
Tofaş cam rüzgarlığı basit ama çok görsel ve kullanışlı bir Modifiye parçasıdır. Cam rüzgarlığı seçerken en çok dikkat etmeniz gereken ürünün parlak siyah olması yani piano black olanlar daha kalitelidir. Ayrıca montaj bantlarının sağlam olması ürünün ömrünü uzatacak bir detaydır. Bu bir kaç nedenden dolayı biz Tofaş severlere Sunplex Marka olan Tofaş Cam rüzgarlığını tavsiye ediyoruz. Tam uyum ve sorunsuz montaj yapabilirsiniz.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

4-) Tofaş Araçlar İçin Konfor Seti ve Deri Boyun Yastığı
Tofaş marka araçlarda konfor arttırıcı ürünlerin başında Tofaş Konfor Seti ve Tofaş Deri Boyun yastığı gelmektedir. Araçların koltuk başlıklarını ve emniyet kemerlerine takılan Boyun yastığı ve kemer petleri ile aracınıza görsellik katarken aracınızın konforunu da arttıra bilirsiniz.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

5-) Tofaş Led Xenon Aydınlatma Seçenekleri
Tofaş araçlar için olmasa olmaz aydınlatma ürünü Led Xenon far ampulleridir. Aracın sürüş ve görüş kalitesini arttıran bu led ampuller ile aracınızın görselliğine görsellik katabilirsiniz. Genellikle H4 Ampul Tipi ile Kısa ve Uzun farda yüksek kalite beyaz ışık sağlabilirsiniz. Sis farlarınız içinde H3 Ampul Tipi kullanabilirsiniz. Beyaz renkteki led xenon farlar tüvtürk istasyonlarında sorunsuz geçmektedir.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

Bonus İçerikler:

 

6-) Tofaş Direksiyon Kılıfı Önemli !!!
Satın aldığınız aracın direksiyonu yılların verdiği yıpranmaya uğraması büyük ihtimal bu nedenle aracınıza geçme veya dikme direksiyon kılıfı alıp kolayca uygulayabilirsiniz ve aracınızda güzel bir yenileme yapmış olursunuz.

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

Etiketler: Tofaş koltuk Kılıfı, Tofaş Paspas, Tofaş Cam Rüzgarlığı, Tofaş Direksiyon Kılıfı,
Ocak 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR