Renault Megane 4 En İyi Marka Led Xenon, İç Aydınlatma, Plaka Aydınlatma Ampulü Nedir. Far Ampulü Tavsiye Ve Öneriler.

megan 4 led xenon

Renault  Megane 4 2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022 Modellerini kapsayan sarı halojen ampül olan tüm araçlar için tavsiyelerimiz geçerlidir. Piyasanın en çok tutulan araçlarından biri olan Megane 4 ile ilgili bizlere bir çok soru geldiği için bu incelemeyi siz değerli müşterilerimiz için yaptık. 

 

Renault Megane 4 Ampül Tipleri
Kısa Far: H7 
Uzun Far: H7 
Sis Farı: H16 
Geri Vites: T15 
Plaka Aydınlatma: T10 
İç Ön Aydınlatma: T10 
İç Tavan Aydınlatma: T10 
Bagaj Aydınlatma: T10 
Torpido Aydınlatma: T10 

 

Ampulleri Kendim Değiştirebilir Miyim?
Renault Megane 4 aracın tüm ampulleri kendiniz rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Aracın üzerinden hiç bir şeyi kesip biçmeden sök tak şeklinde hiç bir uzmanlık gerektirmeden yapabilirsiniz. Eli yatkın olanlar çok kısa sürede, eli yatkın olmayanlar biraz zaman harcayarak bu işlemleri yapabilirler. Ampul değişimi yapılırken ampuller kapalı durumda olması gerekmektedir.

 

Renault Magene 4 Kısa ve Uzun Far Ampulü, Led Xenon Tavsiyesi
Megane 4 aracınızın kısa ve Uzun farlarına uyumlu olan Led Xenon ampul tipi H7 kodlu olandır. Kısa ve Uzun far ampulünü standart halojen ampulden beyaz led xenona çevirmek için öncelikle Kısa far için Megane 4 Led Xenon Sabitleme Aparatı satın almanız gerekmektedir. Uzun Far için Gerekmemektedir. Bu aparat ile led xenonu yerine orjinal bir şekilde takabilmenizi sağlamaktadır. Bir çok elektrikçi led xenonu takarken silikon vb yapıştırıcı ile yapıştırıyor ama biz bunu önermiyoruz. Orjinali neyse nasıl olması gerekiyorsa onu tavsiye ediyoruz. 

 

Megane Kısa Far İçin Led Xenon Tavsiye Ettiğimiz Marka ‘Photon’ Led Xenondur. Photon Markasının bir çok serisi bulunmaktadır. Duo Serisi ekonomik olan bir seridir. Uygun bütçeli düşünenler Duo Serisini satın alabilir. Mercekli far olan araçlara Duo Serisini önermiyoruz.  

Daha İyi aydınlatsın ama fiyatı uygun olsun derseniz sizlere Zero +2 Plus ve Mono 2+Plus Serisini önerebiliriz. Duo Serisine göre daha fazla ışık ve yola ışığı odaklama ve netliği daha iyidir.

 

Olmuşken en iyisi olsun diyenlerdenseniz. Ultimate ve Milestone Serisi tam size göre olacaktır. Bu serilerde ne ararsanız var Netlik, Odaklık, Ufuk Çizgisi, Mükemmel Beyazlık, üst düzey ürünler bunlar ama bütçeniz uyuyorsa alabilirsiniz tercih sizin.

 

Tavsiye Ettiğimiz tüm ürünlerde Led dönüşümü yapıldıktan sonra kapak kapanır ve arıza ışığı yakmaz.

 

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.


Renault Magene 4 Sis Farı Ampulü, Led Xenon Tavsiyesi
Megane 4 sis farı için kullanmanız gerek ampül tipi H16’dır. Led Xenonlarda H11 İle H16 Aynı ampuldür, Sorunsuz montaj yapabilirsiniz. Sis için sisin yapısı gereği netlik ve odaklama çok fazla söz konusu değildir. Sis farları için tek fark ışık gücüdür. Tercih edeceğiniz ışık gücüne göre sırasıyla Photon Duo, Zero, Mono, Ultimate, Milestone kullanabilirsiniz. Bizim Önerimiz Zero ve Mono serisidir bunun sebebi Mini ve Slim ürünler olduğu için montajı daha kolay ve kapak tam kapanmasıdır.

 

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

 

Arıza Işığı Yakar Mı?
Renault Megane 4 araçta eğer led arızalı değilse, led ampüllerin hiç biri arıza ışı yakmaz. Megane 4 led uyumu en iyi araçlardan biri diyebiliriz.

 

Araç Muayenesinden Geçer Mi?
Aracınızda yapacağınız led xenon dönüşümleri Tüvtürk incelemesinden sorunsuz geçmektedir. Araca Led Xenon Takmak Yasak Değildir. Eski tip Balanslı Xenonlar yasak ve Tüvtürkten geçmemektedir.

 

 

Renault Megane 4 Plaka, Tavan ve İç Aydınlatma İçin Led Ampül Tavsiyesi
Bu ampüllerin hepsi T10 serisidir ve fiyatına göre ürünün ışık gücünü tahmin edebilirsiniz. Ucuz fiyatlı olanlar daha az ışık gücü verirken, fiyat arttıkça alacağınız ışık gücü artmaktadır. Yine bu seri ürünlerde Photon markasını tercih edebilirsiniz. Diğer marka ürünlerde fiyatı uygun olması sebebiyle tercih edilebilecek ürünlerdir...
 

Satın Almak İsteyenler  Satın Alabilir.

Etiketler: megan 4 led xenon, led xenon, renault megane 4 ampül H kaç,
Ocak 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR