Oto Koltuk Kılıfı Tavsiye, Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Montaj Nasıl Yapılır

Oto Koltuk Kılıfı

Oto Kılıf sektöründe yılların verdiği bilgi ve birikim ile araçınıza en uygun üniversal oto koltuk kılıfını sizlere farklı renklerde ve modellerde hazırlayıp beğeninize sunuyoruz. Oto Kılıflarımız ön koltuklar ve arka koltuklar olmak üzere set halinde hazırlanmakdır.

 

Üretim sürecinde kullanıdğımız kumaşlardan bazıları Özel lakost Kuaş, Dokuma Kumaş, Sentetik Deri, Taytüyü, Jakar Kumaş, Süet Kumaş, vb kumaş çeşitleridir. Üretiiğimiz ve satışa sunduğumuz Üniversal Oto Koltuk Kılıf modelleri bir çok yerli ve yabancı araca tam uyum sağlamaktadır.

 

Ekonomik Oto Koltuk Kılıfı

Arabanızın zamanla orjinal koltukları kullanıma bağlı olarak yıpranmaya ve eskimeye başlaması normal bir durumdur. Yıpranmış ve eskimiş koltukların döşemesini değiştirmek oldukça maliyetli ve uzun bir iştir. Bu durumdan devreye koltuk kılıfları girmektedir. Aracınıza uyum sağlayacak koltuk kılıfları orjinal döşemenin üzerine geçme olarak takılır ve uyugn fiyatla aracınızın görüntüsüni değiştirebilirsiniz.

 

Lüks Oto Koltuk Kılıfı

Yeni bir araç aldınız ve aracınızın koltuklarının yıpranması istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda yapacağınız en iy şey bir koltuk kılıfı almak olmaldır. Arabanızın orjinal koltuk döşemesinin üzerine aracınıza uyum sağlacak olan Oto Koltuk Kılıfı takarak oluşabilecek sorunları kökten çözebilirsiniz.

 

Oto Koltuk Kılıfı Montajı 

Aracınıza uyumlu olarak satın aldığınız oto koltuk kılıfını sizlerede kolayca montaj yapabilirsiniz. Yapmanız gereken doğru parçaları doğru yerlere geçirerek iyi gerdirmeniz. Ayrıca aracınızn başlık yerlerini ve emniyet kemeri yerlerini makas ile minik kesikler açarak başlıkları takmanız ve emniyet yerileri kılıfın üzerinde çıkarmanızdır. Kullanılan kumaşların özellği sayesinde açılan kesikler zamanla genişlemez ve büyümez. 

 

Oto Koltuk Kılıfı Model ve Renkleri

Üretmiş olduğumuz ve satışa sunduğumuz koltuk kılıfıları ana Renkeleri Siyah, Kırmızı, Mavi, Krem Rengi ve Bej Renk Oto Koltuk Kılıflarıdır. Döşeme kumaşı ile üretiğimiz kılıfların yanında lüks seriler için Deri Oto Koltuk Kılıfı üretimi ve satışıda yapıyoruz.

 

Gençler için özel ürettiğimiz Spor Oto Koltuk Kılıfı modellerin yanı sıra orta yaş grubu içinde klasik modeller üretiyoruz.

 

Airbag Uyumlu Oto Koltuk Kılıfı 

Sitemizden satın aladığınız veya alacağınız oto koltuk kılıfları %100 Airbag uyumludur. Üretim aşamasında airbag gelme olasılığı olan yerlerin dikişleri airbag patlmasına engel olmayacak şekilde özel dikilmiştir. Bazı firmlar kılıfların yan kısımlarına airbag yazılı plastik aksesuarlar ekleyerek satışa sunuyor ama bu airbag yazılı aksesuar airbagin doğru patlamasını engelliyor ve bu nedenle bizim kılıflarımızda bu kısımlar yoktur.

 

Oto Koltuk Kılıfı Kapıda Ödeme

Günümüzde kredi kartı kullanmayan veya kullanmak istemeyen müşteriletimiz için kapıda ödeme hizmetide vermekteyiz. Sipariş verirken ödeme sayfasında kapıda ödeme seçeneğini seçerek ürünlerinizin size geldiğinde ödemesini yapabilir ve ürünlerinizi teslim alabilirsiniz.

 

Ürünü şu ->  Oto Koltuk Kılıfı  sayfasından inceleyebilirsiniz

 

 

Etiketler: oto koltuk kılıfı, araba koltuk kılıfı, oto kılıf, koltuk kılıfı, en iyi oto koltuk kılıfı, oto koltuk kılıfı montajı, oto koltuk kılıfı tavsiye
Kasım 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR