Sunplex En İyi Mugen Cam Rüzgarlığı Markası Mı? Montaj, Tavsiye ve Yorumlar

sunplex cam rüzgarliği

Cam Rüzgarlığı Nedir? En iyisi hangisidir? Nasıl Montaj Yapılır gibi bir çok sorunun cevabını sizler için araştırdık ve derledik. Öncelikle Cam rüzgarlığı ne için kullanılır faydası nedir? Cam Rüzgarlığı bir kaç farklı amaç için arabaya montaj yapılır. 

 

Bunlarda en çok tercih sebebi olması araca farklı hoş bir hava katmasından dolabı tercih edilir. Ama bir çok kişinin bilmediği bir özelliği daha buda yolculuk esnasında aracın camını hafif açtığınızda gelen sesi kesme gibi bir özelliği vardır. Bunun yanında yağmurlu günlerde camı yine az açtığınızda aracın içine yağmur suyu gelmesini de engeller. Bir diğer özelliği sigara kullananlar içindir, oda araç içinde içilen sigaranın külünü cam az açıkken dışarı atarken rüzgar ile içeri gelmesini engellemesidir.

 

Sizde ihtiyaçlarınız dahilinde aracınıza özel üretilmiş olan cam rüzgarlığını alıp montaj yapabilirsiniz.

 

Cam Rüzgarlığı Hangi Araçlara Uyumludur

Sunplex cam rüzgarlığı yüzlerce araca özel üretilmektedir. Bu araçlar genelde piyasada çokca bulunan araçlardır. Başta Egea Cam Rüzgarlığı, Linea, Albea, Fluence, Megane, Civic, Tofaş, Astra, Polo, Golf, Doblo, Fiorino vb bir çok araca özel cam rüzgarlığı bulunmaktadır.

 

En İyi Cam Rüzgarlığı Markası Hangisidir.

En iyi cam rüzgarlığı markası hangisidir, farkları nelerdir. Öncelikle cam rüzgarlığı alırken dikkat etmeniz gereken ilk özellik ürünün kalın ve parlak olması olmalıdır. Ucuzu markasız ürünler mat ve incedir. İnce olması ürünün çok çabuk kırılmasına neden olmaktadır. Mugen Cam Rüzgarlığı tip olan modeller her zaman daha çok tercih edilmektedir. Araca uyum sağlaması, parlaklığı, kalın ve sağlam yapısı ile Sunplex Markası diğer markalardan öne çıkmaktadır. Bu nedenle tercih edilen marka sunplex markasıdır.

 

Kromlu Cam Rüzgarlığı

Sunplex markası kromsuz cam rüzgarlıklarının yanında bir çok araç içinde Kromlu Cam Rüzgarlığı üretimi yapmaktadır. Kromlu cam rüzgarlıkları krom aksesuar seven araç sahibleri için özel üretilmiştir.

 

Cam Rüzgarlığı Nasıl Takılır ve Montaj Yapılır

Aracınıza özel olarak üretilen cam rüzgarlığının iç yüzlerinde bulunan bantlar ile aracın kapısına yapıştırılarak kullanılır. Araçtan araca değişmekle birlikte ya metal kısma yada plastik cam çerçevesine montaj yapılır. Montaj Öncesinde ürünü aracın üzerine yerleştirilerek hiza alınır. Ön ve Arka Kapı Arasında en az 0,5 cm boşluk bırakılır ki kapılar rahat açılıp kapansın rüzgarlıklar bir birine değmesin.

 

Ürünü yapıştırmadan önce araç kuru, temiz olmalıdır. Montaj yapılacak yerde yağ, toz, silikon cila kalıntısı olmamalıdır. Soğuk havalarda bantları ısıtarak yapıştırılmalı ve baskı uygulanmalıdır. Montaj yapıldıktan sonra araç 1 gün yıkanmamalıdır ve ıslanmamalıdır. Montaj sonrası yola çıkılacaksa ayrıca montaj bantı kullanılmalıdır.

 

Bu işlem hiç bir uzmanlık gerektirmez, kesme biçme, delme gibi bir işlem yapılmaz. Ürünü sökmek için ısı uygulanması gerekmektedir.

 

CAM RÜZGARLIĞI SİPARİŞİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ = CAM RÜZGARLIĞI

 

Garaj Marketim, Oto Aksesuar Tavsiye ve Bilgilendirme Ekibi

 

 

 

 

Etiketler: sunplex, cam rüzgarlığı, sunplex cam rüzgarlığı, en iyi cam rüzgarlığı markası, mugen cam rüzgarlığı,
Kasım 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR